Information - LOF Køge

LOF Køge

Viden i bevægelse

Information

Ferieperioder i LOF

Ferierne følger skolernes feriekalender.
LOF-Kontoret vil være lukket, og der er normalt ikke nogen undervisning.

Der kan dog i enkelte tilfælde forekomme undervisning i ferierne, men dette vil deltagerne få besked om.
   
Hvem kan deltage
Alle er velkommen hos LOF Køge uanset alder og adresse.

Undervisning på små hold (Hensyntagende hold).
Små hold oprettes for deltagere, der af hensyn til det faglige udbytte, har behov for at blive undervist på små hold. Alle deltagere skal skrive under på at dette behov er gældende eller erklære sin accept ved tilmeldingen på internet. Er du besværet af en ryglidelse, gigt eller lignende - er du bevægelseshæmmet, ord- eller talblind, svagsynet, døv eller svagthørende er du velkommen på små hold med individuel undervisning.

Kursusstart
Kurserne starter som anført i programmet, se mødetid, sted og startdato.
www.koege.lof.dk vises endvidere mødegange og ændringer i forhold til planlagt forløb. Der udskrives indkaldelsesbrev samtidig med kvittering ved internettilmeldingen eller der udsendes indkaldelsesbrev med mødetid, sted og startdato sammen med giroindbetalingskortet. Sker der ændringer i forhold til internetkvitteringer eller indkaldelsesbrev - sker det på email eller skriftligt.

Kursusmaterialer
Udgifter i forbindelse med undervisningen/foredrag til f.eks. kursusmaterialer af enhver form afholdes af kursisterne og betales direkte til underviseren. Kontakt venligst underviseren hvis beløbsstørrelsen ønskes kendt inden tilmelding.

Betaling og tilmelding
1) Få alt på plads på en nem og billig måde. Du kan betale via netbank eller med Dankort. Du får ved tilmelding samtidig oplysning om der er plads på holdet, kvittering og indkaldelsesbrev. Så nemt kan det gøres!

2) På telefon 28 45 91 14

 

Betalingsbetingelser
Betalingsfristen fremgår af giroindbetalingskortet. Der kan indgås aftale om ratebetaling, når du tilmelder dig, ring venligst.

Hvis man fortryder at have tilmeldt sig et kursus kan man ved framelding før 10 dage inden kursusstart få alle pengene retur. Ved senere framelding fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 100,-.
Tilbagebetaling er ikke mulig for arrangementer med 3 mødegange eller mindre.
Tilbagebetaling er heller ikke mulig efter kursusstart, men det er muligt at få pengene overført til et andet kursus, dog fratrukket et gebyr.
Hvis et hold er fuldtegnet eller ikke oprettes, tilbydes alternative hold eller det fulde kursusgebyr tilbagebetales.

Påmindelsesgebyr på kr. 50,- ved hver påmindelse.
 
Forbehold
Vi tager forbehold for fejl og mangler i det udsendte program, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

 

LOF var stærkt repræsenteret på Folkemødet

Bornholm Folkemødet

LOF var stærkt repræsenteret på årets Folkemøde på Bornholm med arrangementer og debatter.

LOF var med på Folkemødet på Bornholm og havde et bredt udvalg af arrangementer. Der var foredrag og debatter med blandt andre Morten Messerschmidt, Jens Rohde, Bertel Haarder, Peter Mygind, Karen Ellemann m.m. Herudover var LOF også medarrangør af en sommerhøjskole på Bornholms Højskole samt en endagstur for deltagere, som ønskede at opleve Folkemøde blot en enkelt dag.

Der var masser af inspiration at hente til det videre arbejde i LOF for udviklingskonsulent Dorthe Lykke Olesen: 'Der var mere end 1300 arrangementer i løbet af de fire dage og rigtig meget inspiration at hente fra de mange virksomheder og organisationer, som var til stede, både til konkrete ideer og potentielle samarbejder. Nu gælder det bare om at følge op og se, hvad der kan lade sig gøre', siger hun. 

På Folkemødet arbejdede LOF tæt sammen med både Venstre og Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) om arrangementer. Og netop DFS sluttede Folkemødet af med at uddele Dialogprisen til den politiker, der har været mest lydhør og i bedst dialog med tilhørerne på Folkemødet. Det er en ny pris, som DFS i år uddeler. Vinderen af prisen blev Esben Lunde Larsen fra Venstre.

Per Paludan Hansen, sekretariatsleder i LOF og formand for DFS uddelte prisen: 'Juryen har lagt vægt på, at modtageren skal være en politiker, der udvikler sit politiske virke gennem dialog - uafhængigt af rammer og scene', sagde Per Paludan Hansen i sin tale.

Du kan se billeder fra Folkemødet på LOF's Facebook side facebook.com/lofdk 

Kalender

    Tilmeld LOF's nyhedsbrev

    Modtag LOF's nyhedsbrev ca. 2 gange årligt.

    Tak, du er nu tilmeldt LOF's Nyhedsbrev